Φερστάπεν: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι από τώρα τον τίτλο»

Φερστάπεν: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι από τώρα τον τίτλο»

Προσηλωμένος στον επόμενο αγώνα εμφανίστηκε ο Μάξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό πρωταθλητή να δηλώνει πως δεν θέλει να σκέφτεται ακόμη την κατάκτηση του τίτλου.

Θριαμβευτής και στην Αυστρία ο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή να πανηγυρίζει ακόμη μια νίκη, καλπάζοντας έτσι προς τον τρίτο του τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Ο επόμενος «βασιλιάς» στη σκακιέρα του Μπαρτζώκα

«Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι από τώρα τον τίτλο. Απλά απολαμβάνω κάθε στιγμή που οδηγώ αυτό το μονοθέσιο και δουλεύω με την ομάδα. Όλο το τριήμερο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε άσχημα, ευτυχώς όμως τελικά όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και εστιάζω πλέον στον επόμενο αγώνα, στο Σίλβερστοουν», ανέφερε αρχικά μετά τη νίκη του στην «Red Bull Ring», ενώ στη συνέχεια μίλησε για την στρατηγική της ομάδας του και το πώς έφτασε μέχρι την καρό σημαία.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να μείνω μπροστά στον πρώτο γύρο. Μετά από αυτό μπορούσαμε να κάνουμε τον αγώνα μας, όπως τον είχαμε σχεδιάσει. Επιλέξαμε να μην κάνουμε pit stop υπό το καθεστώς του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας και ακολουθήσαμε τη στρατηγική μας. Αυτό απέδωσε πολύ καλά, διότι η ζωή των ελαστικών δεν είναι πολύ μεγάλη εδώ και το stint που έκανα ήταν τέλειο. Συνολικά μία εξαιρετική ημέρα, ήταν αρκετά απολαυστικό».

«Στους γύρους πριν το εικονικό αυτοκίνητο ασφαλείας διαπίστωσα ότι δημιουργούσα αμέσως απόσταση από τα επόμενα μονοθέσια, οπότε ήξερα ότι θα έχτιζα διαφορά και πάλι. Το να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε εκείνο το σημείο ήταν η σωστή απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ