Αλόνσο: «Ειλικρινά δεν μαχόμαστε για τίποτα»

Αλόνσο: «Ειλικρινά δεν μαχόμαστε για τίποτα»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο μιλώντας για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στη Formula 1.

Η Aston Martin δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τη φετινή περίοδο στη Formula 1, παρά τις μεγάλες προσδοκίες που είχε αφήσει.

Ο Φερνάντο Αλόνσο, που κάνει τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται μίλησε και εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένος από την παρουσία του μονοθεσίου, τονίζοντας ότι η Aston Martin δεν μάχεται για τίποτα.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του: «Ειλικρινά δεν μαχόμαστε για τίποτα. Μαθαίνουμε νέα πράγματα, ακόμα κι αν ξεκινάμε από το pitlane. Είναι πιο χρήσιμο για εμάς από το να σπαταλάμε ένα αγωνιστικό τριήμερο. Οι θέσεις μας στη βαθμολογία δεν αλλάζουν. Είναι ακόμη φοβερό το γεγονός πως είμαι μπροστά από τις Ferrari και τον Λάντο Νόρις. Όμως σίγουρα θα χάσω αυτές τις θέσεις. Για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν: «Δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την τωρινή κατάσταση. Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε και δουλεύουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.

Μερικές φορές μαθαίνουμε περισσότερα για το μονοθέσιό μας από τις δυσκολίες παρά από τους πανηγυρισμούς. Κάνουμε πολλές διαφορετικές δοκιμές και δίνουμε περισσότερα δεδομένα στο εργοστάσιο του Σίλβερστον. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με καλά αποτελέσματα και όχι με άσχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ