Παραμένει στη Williams και το 2024 ο Σάρτζεντ (pic)

Παραμένει στη Williams και το 2024 ο Σάρτζεντ (pic)

O Λόγκαν Σάρτζεντ εξαργύρωσε την εξαιρετική rookie σεζόν του στην F1, με νέο συμβόλαιο με τη Williams ως το τέλος του 2024.

Μπορεί να μην ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στην φετινή Formula 1, ωστόσο με τις εμφανίσεις του ο Λόγκαν Σάρτζεντ έπεισε τους ανθρώπους της Williams να του εμπιστευτούν το μονοθέσιο και το 2024.

Ήδη οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει με τις περισσότερες ομάδες να έχουν «κλείσει» τα ζευγάρια τον οδηγών που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά τους στις πίστες τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης: To απίστευτο με τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς που έκανε χατ-τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο 22χρονος Αμερικανός, Σάρτζεντ, το 2023, στην πρώτη του σεζόν στην Formula 1, μπορεί να μην κατάφερε να κάνει το «μπαμ» σε κάποιον αγώνα, πόσο μάλλον να πλησιάσει κοντά σε κάποιο βάθρο, όμως η βρετανική ομάδα του δείχνει εμπιστοσύνη και ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα τη νέα σεζόν και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, από τον μόλις έναν βαθμό που πήρε με την δέκατη θέση στο GP του Όστιν.

Μαζί με τον Αλεξάντερ Άλμπον θα συνεχίσουν να οδηγούν τα δύο μονοθέσια της βρετανικής ομάδας.

Ο Σάρτζεντ δήλωσε για το νέο του συμβόλαιο: 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την ομάδα της Williams και το 2024. Μέχρι τώρα το ταξίδι με την ομάδα είναι φανταστικό και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως οδηγός σε ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο γκρουπ ανθρώπων. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον και ανυπομονώ να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας την επόμενη χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ