Τοντ για Σουμάχερ: «Δεν είναι πια ο Μίκαελ που ξέραμε»

Τοντ για Σουμάχερ: «Δεν είναι πια ο Μίκαελ που ξέραμε»

Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Ζαν Τοντ, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, τονίζοντας πως δεν είναι πια όπως τον γνώριζε.

Σε δύο μέρες (29 Δεκέμβρη) συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις που σόκαρε όλων τον πλανήτη.

Ο άλλοτε συνεργάτης του Γερμανού πιλότου και επικεφαλής της Ferrari στις χρυσές εποχές της, Ζαν Τοντ, μίλησε στην «Εquipe» για τον καλό του φίλο, καθώς είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να τον επισκέπτονται στο σπίτι του στην Ελβετία.

Ο Τοντ τόνισε πως δεν του λείπει από την στιγμή που είναι ζωντανός, όμως ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν είναι πια ο Μίκαελ που ήταν παλιά και γνώριζε.

Oι δηλώσεις του Ζαν Τοντ:

«Ο Μίκαελ είναι εδώ, άρα δεν μου λείπει. Απλά δεν είναι ο Μίκαελ που ήταν παλιά. Είναι διαφορετικός αλλά η σύζυγος και τα παιδιά του τον προστατεύουν με υπέροχο τρόπο. Η ζωή του είναι διαφορετική σήμερα και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι κάποιες στιγμές μαζί του. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Δυστυχώς η μοίρα τον “χτύπησε” πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι πια ο Μίκαελ που ξέραμε στη Formula 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ