Φερστάπεν: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να πάρω την pole»

Φερστάπεν: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να πάρω την pole»

Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε μεν χαρούμενος για την pole position, αλλά τόνισε πως δεν την περίμενε.

Η πρώτη pole position της φετινής Formula 1 ανήκει στον Μαξ Φερστάπεν ο οποίος ξεκίνησε από εκεί που το άφησε πέρσι, ωστόσο στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να πάρει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες.

Διαβάστε επίσης: Ένα γκολ κάθε ημίχρονο με 60% ευστοχία: Ο Ελ Κααμπί του Μεντιλίμπαρ, είναι ο πιο «hot» επιθετικός της Ευρώπης

Όσα είπε ο Φερστάπεν:

Για την κατάκτηση της pole: «Ήταν διασκεδαστική η περίοδος των κατατακτήριων δοκιμών. Η πίστα είχε αρκετή πρόσφυση όμως ήταν δύσκολο χθες και σήμερα να κάνεις έναν ολόσωστο γύρο. Όσο περνούσε η ώρα στις κατατακτήριες οι χρόνοι έπεφταν λόγω της βελτίωσης της πρόσφυσης στην πίστα, όμως ήταν πιο δύσκολο να κάνεις έναν τέλειο γύρο στο Q3. Είμαι βέβαια πολύ χαρούμενος που πήρα την pole. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν και τόσο αναμενόμενο. Όμως ευτυχώς για εμάς η απόδοση του μονοθεσίου ήταν βελτιωμένη στις κατατακτήριες και έμεινα ικανοποιημένος με τη συνολική του συμπεριφορά».

Για το τι άλλαξε για τη Red Bull Racing από χθες μέχρι σήμερα: «Χρειάστηκε να κάνουμε ορισμένες μικρο-ρυθμίσεις στο μονοθέσιο προκειμένου να βρούμε την τέλεια ισορροπία. Με το δυνατό άνεμο πάντως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό σήμερα. Κινηθήκαμε όμως προς τη σωστή κατεύθυνση σήμερα και πιέσαμε ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά στις κατατακτήριες δοκιμές. Νομίζω ότι και στον αγώνα οι διαφορές θα είναι μικρές. Δείχνουμε να έχουμε καλό ρυθμό στον αγώνα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε καλό αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ