Έλκαν : «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των λαθών του project μας, δεν περιμένω νίκη μέχρι το 2022»

Έλκαν : «Δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των λαθών του project μας, δεν περιμένω νίκη μέχρι το 2022»

Ο Τζον Έλκαν έκανε μία τρομερή δήλωση, στην οποία αναφέρει, με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι δεν περιμένει νίκη της Φεράρι μέχρι το 2022.

Η Φεράρι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Τζον Έλκαν. Ο πρόεδρος της ιταλικής εταιρίας ζήτησε από τους οπαδούς της να κάνουν υπομονή μέχρι το 2022, όταν θα εισαχθούν οι νέοι νόμοι της Φόρμουλα Ένα.

Συγκεκριμένα, στην «Gazzetta dello Sport» ανέφερε ότι: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και των οδηγών από το 2007. Η αεροδυναμική της Red Bull και οι υβριδικές τεχνολογίες κινητήρων της Mercedes έφεραν μια εποχή επιτυχιών για τις δύο αντιπάλους μας. Τη φετινή σεζόν δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω των λαθών του project μας.

Είμαι πεπεισμένος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες το 2022, όταν θα αλλάξουν οι κανόνες. Δεν βλέπουμε τον περιορισμό του προϋπολογισμού ως εμπόδιο στο να κερδίζουμε. Το θεωρούμε πρόκληση. Οι μηχανικοί και οι οδηγοί μας θα βρουν τη δύναμη και τη δημιουργικότητα για να επαναφέρουν τη Ferrari. Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια ένα τόσο δυνατό ομαδικό πνεύμα».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι οπαδοί μας υποφέρουν όπως και εμείς, γνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας. Για αυτό είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους, έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ