Χάμιλτον : «Σταμάτησε η καρδιά μου αλλά τα κατάφερα»

Χάμιλτον : «Σταμάτησε η καρδιά μου αλλά τα κατάφερα»

Στην πολύ δύσκολη στιγμή με το κλαταρισμένο λάστιχο, την οποία έβγαλε εις πέρας στάθηκε ο μεγάλος νικητής του Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, Λιουίς Χάμιλτον.

Ο Λιουίς Χάμιλτον πραγματοποίησε μία εξαιρετική κούρσα, δείχνοντας παράλληλα «ολύμπια» ψυχραιμία στο κλατάρισμα που υπέστη μόλις δύο γύρους πριν το τέλος.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, κατάφερε να πετύχει μία τεράστια νίκη στο Σίλβερστοουν, παίρνοντας την τρίτη στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν. Ο Χάμιλτον αναγκάστηκε να αγωνιστεί με κλαταρισμένο το μπροστινό λάστιχο στους δύο τελευταίους γύρους, τονίζοντας πως ήταν μία δύσκολη δοκιμασία την οποία την πέρασε επιτυχώς.

«Μόλις έμαθα ότι κλάταρε το ελαστικό του Βάλτερι, κατέβασα αμέσως τον ρυθμό μου. Όταν είδα στην ευθεία το δικό μου να κλατάρει προσπάθησα να διατηρήσω αφενός την ψυχραιμία μου και αφετέρου την ταχύτητα μου, δίχως να πιέσω, ώστε να μην διαλυθεί το ελαστικό, να μην φύγει από τη ζάντα και μου προκαλέσει μεγάλη ζημιά. 

Δόξα τω Θεώ έφτασα μέχρι τον τερματισμό. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Σχεδόν σταμάτησε η καρδιά μου. Με ενημέρωναν συνεχώς για τη μείωση τη διαφοράς της απόστασης από τον Μαξ. Στη 15η στροφή μου είπαν 19 δευτερόλεπτα και στην 16η που είπαν μόλις 8 δευτερόλεπτα! Απλά προσπάθησα να επιταχύνω και να φτάσω μέχρι τον τερματισμό. Ήταν μια ανεπανάληπτη νίκη. Νιώθω υπέροχα». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ