Ρόσι : «Φαβορί οι KTM στην Αυστρία»

Ρόσι : «Φαβορί οι KTM στην Αυστρία»

Μετά από την εκπληκτική επίδοση στην Τσεχία, ο Βαλεντίνο Ρόσι υποστήριξε ότι οι αναβάτες της KTM είναι φαβορί και στην Αυστρία.

Στο προηγούμενο Γκραν Πρι του Moto GP στο Μπρνο της Τσεχίας, ο Μπραντ Μπίντερ έκανε την έκπληξη και πήρε την πρώτη θέση με KTM. Το γεγονός αυτό έκανε τον Βαλεντίνο Ρόσι να μιλήσει για την… τρομακτική βελτίωση της KTM.

Ο πολύπειρος αναβάτης δήλωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και ότι όσο αλλάζουν οι πίστες, κάθε ανατροπή είναι πιθανή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Φέτος έχουμε ένα πολύ ανοικτό πρωτάθλημα. Πολλά αλλάζουν από πίστα σε πίστα, ακόμη και από ημέρα σε ημέρα, μέσα στην ίδια πίστα! Αλλά, μπορώ να πω, ότι η KTM… τρομάζει. Θα μπορούσαν να έχουν ακόμη και το 1-2 στην Τσεχία, γράφοντας ιστορία! Ο Μπίντερ και ο Πολ Εσπαργκαρό είναι πάρα πολύ δυνατοί. Θα έλεγα ότι είναι και το φαβορί για το Γκραν Πρι της Αυστρίας που θα γίνει στη συνέχεια».

Για το ατύχημα Εσπαργκαρό – Ζαρκό: «Δεν είδα ακόμη αναλυτικά τη φάση, όμως ο κανόνας λέει ότι αυτός που είναι από την εξωτερική πρέπει να προστατεύεται. Ο Ζαρκό είναι πολύ επιθετικός. Κρίμα για τον Πολ, θα μπορούσαν να έχουν το 1-2».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ