Πέρες: «Κόλλησα κορωνοϊό διότι ήμουν άτυχος»

Πέρες: «Κόλλησα κορωνοϊό διότι ήμουν άτυχος»

Ο Σέρχιο Πέρες επιστρέφει στη Formula 1 μετά από την απουσία του σε δύο Γκραν Πρι και δηλώνει ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λόγω ατυχίας.

Ώρα… επιστροφής για τον Σέρχιο Πέρες. Ο πιλότος Racing Point είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών.

Ο Πέρες έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως ήταν ο… άτυχος που κόλλησε, με τον Μεξικανό να ετοιμάζεται για το grand prix της Ισπανίας.

Για την ανακοίνωση της επιστροφής του στο grand prix της Ισπανίας:

«Έχω φτιάξει ένα βίντεο, για όλα όσα έκανα μετά την Ουγγαρία. Κάθε μέρος που επισκέφθηκα, όλα τα σημεία που πήγα, ο,τι μπορείτε να φανταστείτε. Όλα έγιναν με τρομερές προφυλάξεις. Έκανα τα πάντα για να μην κολλήσω, πήρα όλα τα μέτρα. 

Ήξερα πολύ καλά τι συμβαίνει. Θεωρώ ότι κόλλησα επειδή απλώς ήμουν άτυχος. Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους οδηγούς. Ήμουν ο μόνος άτυχος που κόλλησε. Δεν μπορώ να αποδώσω πουθενά ευθύνη, κανείς δεν φταίει, απλά ήμουν ο άτυχος της υπόθεσης».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μίτινγκ με χορηγούς και φιλάθλους του στο Μεξικό:  «Οι φήμες αυτές δείχνουν άτομα χωρίς επαγγελματισμό. Είναι τεράστιο ψέμα. Πήγα στο Μεξικό για δύο ημέρες για να δω τη μητέρα μου με όλα τα μέτρα που μπορούσα να πάρω. Τα πρόσεξα όλα. Ακολούθησα κάθε οδηγία. 

Όταν ήμουν σε καραντίνα είδα πολλά, είδα ανθρώπους να βγάζουν σέλφι μεταξύ τους και πολλά ακόμη. Πολλοί εδώ στη Formula 1 θεωρούν ότι είναι αλεξίσφαιροι από τον κορονοϊό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαστε όλοι πολύ ευάλωτοι σε αυτό. Πρέπει να το προσέξουμε. Πήρα όλα τα μέτρα, δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από τους άλλους, απλά έτυχε σε εμένα». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ