Ρόσι : «Ο άγιος των μοτοσυκλετιστών μας έσωσε»

Ρόσι : «Ο άγιος των μοτοσυκλετιστών μας έσωσε»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για το τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP της Αυστρίας.

Στο MotoGP της Αυστρίας υπήρξε ένα τρομακτικό ατύχημα, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να έχει κυριολεκτικά Άγιο και να γλιτώνει τα χειρότερα.

Ζοάν Ζαρκό και Φράνκο Μορμπιντέλι συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα μια μηχανή να βρεθεί ελάχιστα εκατοστά από το κεφάλι του Ιταλού. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για το περιστατικό, τονίζοντας πως φοβήθηκε με τον… Άγιος των μοτοσυκλετιστών να τους σώζει.

«Είδα μια σκιά να έρχεται προς το μέρος μου και νόμιζα ότι ήταν το ελικόπτερο που πετούσε πάνω μας. Ένιωσα πραγματικό φόβο. Ο Άγιος των μοτοσυκλετιστών μάς έσωσε σήμερα. Ήταν η πιο ριψοκίνδυνη στιγμή της καριέρας μου, αυτό είναι δεδομένο. Νιώθω χάλια.

Έχω φοβηθεί πολύ. Ήταν πολύ επικίνδυνο. Κανένας από τους τέσσερις οδηγούς δεν έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό. Ελπίζω ότι αυτό θα βοηθήσει προκειμένου κάποια πράγματα να αλλάξουν στο μέλλον, γιατί για μένα τέτοιου είδους ελιγμοί είναι επικίνδυνοι» δήλωσε αρχικά και προσέθεσε πάνω στο τελευταίο:

«Τώρα όλοι οδηγούν πολύ επιθετικά κι αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Πρέπει να ξέρουν ότι ρισκάρουν πολύ! Προσωπικά, θεωρώ πως είναι σημαντικό να σεβαστώ τους αναβάτες που βρίσκονται στην πίστα μαζί μου και να μην ξεχνάμε ότι αυτό το άθλημα είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικά σε ένα κομμάτι σαν αυτό, με μεγάλες ευθείες».

Όσον αφορά στον Ζοάν Ζαρκό και τον Φράνκο Μορμπιντέλι που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση, είπε πως «αυτό που έκανε ο Ζαρκό ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο. Έθεσε σε κίνδυνο πολλούς οδηγούς, όχι μόνο τον εαυτό του. Μιλήσαμε γι αυτό, του εξήγησα και μου είπε ότι δεν το έκανε επίτηδες.

Παρόλ’ αυτά, σε κάθε περίπτωση, το να είσαι επιθετικός στην οδήγηση είναι ένα πράγμα, αλλά το φρενάρισμα στο πρόσωπο ενός οδηγού που πηγαίνει με 300 χιλιόμετρα την ώρα είναι μια πιθανή καταστροφή. Είναι τρελός. Την περασμένη εβδομάδα έκανε το ίδιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πολλές ζημιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ