MotoGP : Στην Petronas Yamaha από το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι

MotoGP : Στην Petronas Yamaha από το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι αποχωρεί από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha μετά από οκτώ χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Petronas.

Το ταξίδι του Βαλεντίνο Ρόσι στο MotoGP  θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα τρέξει το 2021 με την Petronas Yamaha SRT στο πλευρό του Φράνκο Μορμπιντέλι, καθώς μετά από οκτώ χρονιά θα αφήσει την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha. Αξίζει να σημειωθεί πως ο «γιατρός» θα συνεχίσει να τρέχει για 26η συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Petronas Yamaha Sepang Raving Team είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρίσκεται στην ομάδα μας την σεζόν 2021. Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν χρειάζεται συστάσεις, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους και σπάει τα ρεκόρ από το 2000».

Οι δηλώσεις του Βαλεντίνο Ρόσι:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και το 2021 και θα το κάνω με την Petronas Yamaha Sepang Racing Team. Σκέφτηκα πολύ πριν πάρω την απόφαση, γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Για να είσαι στην κορυφή του MotoGP πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Μου αρέσει ακόμη όμως και θέλω να τρέχω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ