Άλεξ Μάρκεθ : «Εγώ φταίω για τα λάθος ελαστικά»

Άλεξ Μάρκεθ : «Εγώ φταίω για τα λάθος ελαστικά»

Τα λάθη που έκανε ο Αλεξ Μάρκεθ κατά την διάρκεια του αγώνα στην Καταλονία ήταν πολλά, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης παραδέχθηκε ότι είναι επιρρεπής στα λάθη, όμως τόνισε ότι μέσα από αυτά μαθαίνει και προχωράει μπροστά.

Στην αγώνα της Καταλονίας ο Άλεξ Μάρκεθ δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στον τερματισμό, αλλά ούτε και μια καλή θέση εκκίνησης καθώς στις κατατακτήριες δοκιμές έκανε τον 18ο καλύτερο χρόνο.

Τα λάθη που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν πολλά, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης παραδέχθηκε ότι είναι επιρρεπής στα λάθη, όμως τόνισε ότι μέσα από αυτά μαθαίνει και προχωράει μπροστά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Περιμέναμε πιο ζεστό καιρό, οι συνθήκες ήταν εκτός από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Οπότε, θεωρητικά, δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μαλακό εμπρός ελαστικό λόγω της γρήγορης φθοράς που θα είχε. Χρησιμοποιήσαμε μεσαία γόμα. Αυτό ήταν δικό μου λάθος. Πίεσα πολύ την ομάδα για να φορέσω το μεσαίο ελαστικό. Αλλά στη συνέχεια η θερμοκρασία έπεσε πολύ.

Στους πρώτους γύρους έχασα πολύ χρόνο, αν και ξεκίνησα καλά. Στο μέσο του αγώνα είχα λίγο καλύτερη αίσθηση αλλά προς το τέλος, έγινα πιο αργός και πάλι. Είναι ξεκάθαρα δικό μου το λάθος, εγώ ευθύνομαι για αυτή την επιλογή και το αποτέλεσμα. Καμία φορά συμβαίνει σε έναν ρούκι, αλλά μαθαίνω από αυτά. Παράλληλα μάθαμε και μερικά πραγματάκια αυτή την εβδομάδα. Ακόμη βελτιωνόμαστε, κοιτάζουμε προς τους επόμενους αγώνες τώρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ