Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό ο Ρόσι

Παραμένει θετικός στον κορωνοϊό ο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον κορωνοϊό. Σε νέο τεστ που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως παραμένει θετικός στον ιό.

Στις 15 Οκτωβρίου ο Βαλεντίνο Ρόσι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον Ιταλό αναβάτη να μη συμμετέχει στα δύο τελευταία γκραν πρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο αναβάτης της Yamaha υποβλήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου σε νέο τεστ για τον κορωνοϊό και διαγνώστηκε ξανά θετικός.

«Ο ιός είναι πολύ περίπλοκος. Είχα συμπτώματα για δύο ημέρες, δεν ένιωθα καλά. Μετά όμως επέστρεψα στα φυσιολογικά μου, ήμουν εντελώς καλά και στο 100% της φόρμας μου. Μπήκα σε κατ΄ οίκον περιορισμό οικειοθελώς, έμεινα σπίτι σε όλη τη διάρκεια και ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια δύσκολη και στενάχωρη κατάσταση. Δυστυχώς την Τρίτη, 3 Νοέμβρη έκανα ξανά τεστ και μου βγήκε και πάλι θετικό.

Όπως όλα τα προηγούμενα. Έχω ακόμη μερικές ευκαιρίες όμως, για να λάβω συμμετοχή στο Grand Prix στη Βαλένθια. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Είμαι στενοχωρημένος γιατί αισθάνομαι πολύ καλά και δεν μπορώ να περιμένω να ανέβω ξανά στη μοτοσικλέτα μου. Να ενωθώ πάλι με την ομάδα μου. Ειλικρινά ελπίζω το επόμενο PCR τεστ μου να είναι αρνητικό. Ήδη έχω χάσει δύο αγώνες, δηλαδή πάρα πολλούς» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ