Μαρκ Μάρκεθ για Άλεξ : «Δεν περίμενα να πάρει βάθρο»

Μαρκ Μάρκεθ για Άλεξ : «Δεν περίμενα να πάρει βάθρο»

Ο Ισπανός αναβάτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αδερφό του.

Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν μπορεί να μπει στις πίστες λόγω του τραυματισμού, με αποτέλεσμα να είναι απλώς θεατής του MotoGP. Ωστόσο, ο ίδιος θαυμάζει τον αδέρφο του, Άλεξ, ο οποίος έχει πάρει βάθρα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μια περίεργη χρονιά για μένα. Πέρα από την Χερέθ δεν έκανα ούτε έναν αγώνα, μου έλλειψε το paddock και η όλη ατμόσφαιρα. Ο Άλεξ ήταν απίστευτος και κατάφερε την πρώτη του χρονιά να πάρει δύο βάθρα και μάλιστα σε μια χρονιά με καραντίνα.

Ήμασταν στάσιμοι για πολύ καιρό. Ακόμα κι εγώ που έχω εμπειρία πια από την κατηγορία, κατάλαβα πόσο μεγάλη διαφορά έχει το γεγονός απέχεις τόσο καιρό από τη μοτοσικλέτα. Ειλικρινά όμως δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε βάθρα φέτος! Καμιά φορά μου έλεγε: θα πάρω βάθρο στο βρεγμένο κι εγώ του απαντούσα: ναι, ναι. Συμφωνούσα μαζί του αλλά δεν το περίμενα».

Από την πλευρά, ο αδερφός του είπε: «Σε μια χρονιά που δεν είχαμε οπαδούς στις πίστες, εγώ είχα έναν στο σπίτι που με βοηθούσε και μου συμπαραστεκόταν και μου έδινε κουράγιο. Αυτό ήταν σημαντικό σε μια χρονιά που ως rookie είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Μάλιστα κάποιες φορές του έστελνα τις επιλογές ελαστικών για να είναι ήρεμος».

Στη συνέχεια ο Άλεξ είπε για την αλλαγή ομάδας που θα έχει το 2021: «Νομίζω ότι η αλλαγή ομάδας θα μου κάνει καλό, ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόκληση. Δεν είναι πισωγύρισμα αλλά ένα βήμα εμπρός για να συνεχίσω να προπονούμαι και να προοδεύω και να γίνω πιο ολοκληρωμένος αναβάτης. Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες πράγματα που πρέπει να μάθω και θα είμαι στο κατάλληλο μέρος με τους κατάλληλους ανθρώπους για να τα μάθω. Τέλος, ελπίζουμε ότι θα είναι μια χρονιά όπου θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και θα τη χαρούμε όλοι μαζί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ