Κβίατ : «Με τις κατάλληλες συνθήκες μπορώ να είμαι τρομακτικά ανταγωνιστικός»

Κβίατ : «Με τις κατάλληλες συνθήκες μπορώ να είμαι τρομακτικά ανταγωνιστικός»

Ο έμπειρος οδηγός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Alpha Tauri...

Ο Ντανίλ Κβίατ αποτελεί παρελθόν από τον Alpha Tauri και τη νέα χρονιά δεν θα βρίσκεται σε κάποια ομάδα. Έτσι το 2021, ο έμπειρος οδηγός δεν θα δώσει το παρών στη Φόρμουλα Ένα, και ο ίδιος στοχεύει να επιστρέψει και πάλι στις πίστες, το 2022.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλω λίγες διακοπές, τίποτα περισσότερο. Βλέπουμε μετά για το 2022. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω, αισθάνομαι ότι αν βρίσκομαι με τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου, στο σωστό αυτοκίνητο που μου αρέσει, τότε θα μπορώ να είμαι τρομακτικά ανταγωνιστικός.

Αισθάνομαι σαν να έχω πολλά να δώσω. Με την ομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν τέλεια. Περάσαμε φανταστικά. Αλλά ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ. Η ζωή σου το μαθαίνει αυτό. Είμαι ανοικτός σε πολλές ιδέες, ακόμη και ως δοκιμαστής. Δεν λέω όχι σε τίποτα αυτή τη στιγμή.

Τον επόμενο χρόνο θα μου άρεσε και η ιδέα να κάνω λίγες διακοπές, αν όμως βρεθεί μια μεγάλη ευκαιρία φυσικά θα επιστρέψω και θα πω ναι. Αλλιώς θα εστιάσω στο να επιστρέψω αργότερα, στόχος μου είναι να μπω ξανά στη Formula 1 από το 2022»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ