Μορμπιντέλι : «Έμαθα πολλά και ευχαριστώ την Yamaha»

Μορμπιντέλι : «Έμαθα πολλά και ευχαριστώ την Yamaha»

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι ευχαρίστησε την Yamaha για τα όσα έχει μάθει.

Το δικό του «ευχαριστώ» στην Yamaha θέλησε να πει ο Φράνκο Μορμπιντέλι.

Ο 26χρονος οδηγός δήλωσε πως έμαθε πολλά την εφετινή σεζόν, ενώ ελπίζει να ανέβηκε στα… μάτια της Yamaha.

«Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια στην ομάδα μου και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Yamaha που με εφοδίασε με ένα πολύ καλό πακέτο. Δεν θα κρύψω όμως ότι αισθανόμουν σαν τον τέταρτο πιο δυνατό σε όλη την ομάδα φέτος. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν σε θέση να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το πακέτο.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά, θα είναι σίγουρα μια χρονιά που θα θυμάμαι και μια χρονιά που με έμαθε πολλά. Έμαθα ότι η σκληρή δουλειά σε αποζημιώνει. Δεν αισθάνομαι υποτιμημένος. Απλά ξέρω ότι η Yamaha έχει και τρεις πάρα πολύ δυνατούς οδηγούς και η απόφαση που πρέπει να πάρουν στο που θα δώσουν τι, είναι δύσκολη. Οι αναβάτες αυτοί είναι πάρα, πάρα πολύ δυνατοί.

Οπότε δεν αισθάνομαι υποτιμημένος. Ας πούμε ότι ήμουν ο τελευταίος της ομάδας όμως. Ελπίζω ότι φέτος ανέβηκα στα μάτια της Yamaha. Ο Βαλεντίνο είναι ένας τρομερά έμπειρος οδηγός και εκπληκτικός στο να στήνει τη μοτοσικλέτα του. Ο Φάμπιο είναι τρομακτικά γρήγορος και ο Μάβερικ το ίδιο. Οπότε είναι μια πολύ ωραία μάχη ανάμεσα στους αναβάτες, οι οποίοι όλοι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Δεν αισθάνομαι υποτιμημένος λοιπόν, απλώς ο τελευταίος της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ