Παράτησε τον συνοδηγό του στη μέση της ερήμου κι έφυγε!

Παράτησε τον συνοδηγό του στη μέση της ερήμου κι έφυγε!

Πρωτοφανές συμβάν στο Ράλι Ντακάρ του 2021, με τον Ισπανό οδηγό της κατηγορίας buggy, Ricardo Ramilo Suarez να εγκαταλείπει τον συνοδηγό του, Xavi Blanco, στη μέση της ερήμου και να συνεχίζει μόνος του!

Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προτελευταίας ειδικής του αγώνα, από την Αλούλα στην Γιανμπού. Περίπου 290 χιλιόμετρα μετά από την εκκίνηση της ειδικής των 464 χιλιομέτρων.

Το buggy με τον αριθμό 438 με οδηγό τον Ricardo Ramilo Suarez και συνοδηγό τον Xavier Blanco Garcia από το Βίγκο, σταμάτησε ξαφνικά, με τον Καταλανό συνοδηγό να βγαίνει από το όχημα και να ξαπλώνει στην έρημο.

Θα περίμενε κανείς πως ο οδηγός θα κατέβαινε κι αυτός, προκειμένου να δει τι συνέβαινε με τον συνοδηγό του. Αντιθέτως, ο Ramilo Suarez πάτησε τέρμα γκάζι κι εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον συνοδηγό του μόνο του στη μέση της ερήμου!

«Η απόφαση να κατέβω από το buggy ελήφθη λόγω της συμπεριφοράς του οδηγού απέναντί ??μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά, μέχρι που αποφάσισα να φύγω. Η ζωή μου ήταν σε κίνδυνο και ο οδηγός το αγνοούσε. Κυριολεκτικά με εγκατέλειψε στη μέση της ερήμου» δήλωσε ο Blanco Garcia, ο οποίος περισυνελέγη από το όχημα υποστήριξης της ομάδας «Rodamoto».

Ο Ramillo, πάντως, κατέθεσε μια διαφορετική εκδοχή του συμβάντος λέγοντας πως «όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη, όταν εγκαταλείψαμε. Ο συνοδηγός ήθελε να μην συνεχίσουμε τον αγώνα, σε αντίθεση με εμένα. Από εκείνη τη στιγμή ο Xavi αναζητούσε συνεχώς αφορμές για να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Αυτός ζήτησε να κατέβει από το όχημα, δεν τον κατέβασα εγώ».

Πηγή: Car & Driver

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ