«Τρελός» αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν με νικητή τον Πέρεζ!

«Τρελός» αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν με νικητή τον Πέρεζ!

Ο Σέρχιο Πέρεζ εκμεταλλεύτηκε τις… αυτοκτονίες των Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του.

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, που είχε προσπεράσεις, συγκρούσεις και… αυτοκτονίες, ο Σέρχιο Πέρεζ τερμάτισε πρώτος στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του.

Ο Μεξικανός πιλότος εκμεταλλεύτηκε τις ατυχίες των Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον και έφτασε σε μια απροσδόκητη νίκη.

Ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος ήταν πρώτος πέντε γύρους πριν το τέλος του αγώνα και έδειχνε έτοιμος να πάρει τη νίκη στο Αζερμπαϊτζάν, είδε το πίσω αριστερό του ελαστικό να κλατάρει, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να καρφωθεί στον τοίχο. Το τρακάρισμα του Ολλανδού ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τον αγώνα, ο οποίος συνεχίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επανέναρξη πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και τελικά τερμάτισε εκτός δεκάδας, με τον Σέρχιο Πέρεζ να περνάει στην πρώτη θέση και να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και στο τρίτο ο Πιερ Γκασλί, με τους Λεκλέρκ, Νόρις, Αλόνσον, Τσουνόντα, Σάινθ, Ρικιάρντο και Ραϊκόνεν να συμπληρώνουν την πρώτη 10άδα στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν.

Οσον αφορά στον Λιούις Χάμιλτον, ο Βρετανός πιλότος της Mercedes τερμάτισε στην 15η θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθμούς και να ξεφύγει από τον Μαξ Φερστάπεν, που τερμάτισε στην 18η θέση μετά το ατύχημα που είχε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ