WRC: Νικητής στον αγώνα της Κένυας ο Οζιέ (pics)

WRC: Νικητής στον αγώνα της Κένυας ο Οζιέ (pics)

Ο Σεμπάστιαν Οζιέ συνεχίζει την πορεία του προς ακόμα ένα πρωτάθλημα, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Ράλι της Κένυας.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ ήταν ο νικητής στο Ράλι της Κένυα, το οποίο επέστρεψε φέτος μετά από 19 χρόνια απουσίας στο καλαντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) και ήταν ο έκτος αγώνας της χρονιάς.

Ο Γάλλος οδηγός της Toyota πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του για φέτος και συνολικά 53η στο WRC, με αποτέλεσμα να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμά του στην κορυφή της γενικής κατάταξης, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι 34 βαθμοί σε σχέση με τον Βρετανό «ομόσταυλό» του, Έλφιν Έβανς.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε στην δεύτερη θέση έναν άλλο οδηγό της Toyota, τον Ιάπωνα Τακαμότο Κατσούτα, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Εσθονός Οτ Τάνακ με Hyundai.

Το σημερινό «1-2» επέτρεψε στην Toyota να αυξήσει στους 59 βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της Hyundai στην κατάταξη των κατασκευαστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη δεκάδα τερμάτισαν και τρεις οδηγοί από την Κένυα, οι οποίοι μετείχαν στην κατηγορία WRC3.

Ο επόμενος αγώνας του WRC είναι το Ράλι Εσθονίας, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 15-18 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ