Φερστάπεν: «Αντιαθλητική η συμπεριφορά του Χάμιλτον» (pic)

Φερστάπεν: «Αντιαθλητική η συμπεριφορά του Χάμιλτον» (pic)

Ο Μαξ Φερστάπεν εξέφρασε την ενόχλησή του για τον Λιούις Χάμιλτον εξαιτίας των πανηγυρισμών του Άγγλου στο GP της Βρετανίας, ενώ ο Ολλανδός νοσηλευόταν μετά τη σύγκρουσή τους.

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν με τη συμπεριφορά του Λιούις Χάμιλτον μετά την απόσυρσή του από το Grand Prix της Βρετανίας λόγω της σύγκρουσης μεταξύ των 2 πιλότων.

Συγκεκριμένα, ο Φερστάπεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του συναθλητή του, θεωρώντας αντιεπαγγελματικό το γεγονός πως ο Βρετανός πιλότος πανηγύριζε την νίκη του, την ώρα που ο Ολλανδός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος που είναι εντάξει. Ήταν μια σύγκρουση σε 51G, αλλά αισθάνομαι καλύτερα», έγραψε αρχικά στο Instagram και πρόσθεσε με νόημα:

«Προφανώς, είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με αυτόν τον τρόπο. Η ποινή που δόθηκε δεν μας βοήθησαν με κανέναν τρόπο και δεν επέφερε τη δικαιοσύνη για αυτή την επικίνδυνη κίνηση που έκανε ο Λιούις στην πίστα. Το να βλέπω τους πανηγυρισμούς μετά τον αγώνα ενώ ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο είναι ασεβής και αντιαθλητική συμπεριφορά, αλλά προχωράμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ