Ρόσι – «Ήταν ένας απίστευτος αγώνας»

Ρόσι – «Ήταν ένας απίστευτος αγώνας»

Ο Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε για τον τελευταίο του αγώνα στην Αυστρία αναφέροντας πως ήταν μια καταπληκτική κούρσα.

Το Moto GP της Αυστρίας ολοκληρώθηκε, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει στην όγδοη θέση της κούρσας, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που στους τελευταίους γύρους διεξάχθηκε με βροχή.

Ο «Γιατρός» σε δηλώσεις του τόνισε πως ήταν τρομερός αγώνας και πως παρότι δεν φόρεσε ποτέ τα βρόχινα ελαστικά κατάφερε να τερματίσει σε μια αρκετά καλή θέση.

Οι δηλώσεις του Βαλεντίνο Ρόσι:

«Ήταν ένας απίστευτος αγώνας, όσοι είχαν αλλάξει σε βρόχινα ελαστικά μας έφτασαν 3 στροφές πριν το τέλος του αγώνα. Ήταν τρομερό.

Είχαμε ακόμα 5 γύρους για το τέλος και επέλεξα να μην μπω. Ήταν η σωστή επιλογή, καθώς βελτίωσα τη θέση μου. Κάποια στιγμή ήμουν στο βάθρο και ήταν φοβερό, αλλά στους τελευταίους 2 γύρους η βροχή δυνάμωσε και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Τις περισσότερες φορές θα μπαίναμε στα pit, αλλά η βροχή είχε αρχικά πολύ μικρή ένταση. Μόνο ο τελευταίος γύρος ήταν τρομερά δύσκολος, με τη μοτοσυκλέτα να σπινιάρει συνεχώς.

Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, το οποίο είναι σημαντικό για εμένα και την ομάδα. Φεύγουμε από τη δυσκολότερη πίστα για εμάς με αρκετούς βαθμούς, οπότε είμαστε χαρούμενοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ