Απίστευτο ατύχημα στο W Series στο Σπα (vid)

Απίστευτο ατύχημα στο W Series στο Σπα (vid)

Οι κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα του W Series στο Βέλγιο σημαδεύτηκαν από ένα τρομακτικό ατύχημα έξι οδηγών στη διάσημη στροφή Eau Rouge.

Το αμιγώς γυναικείο πρωτάθλημα σε τέσσερις τροχούς W Series είχε ένα τρομερό ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές για τον αγώνα στο Σπα. Συνολικά έξι οδηγοί έχασαν τον έλεγχο στη διάσημη στροφή Eau Rouge και προσέκρουσαν στα προστατευτικά ελαστικά της Radillion.

Το τρομακτικό της υπόθεσης είναι πως τα μονοθέσια έχασαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τον έλεγχο, με την καραμπόλα να είναι άκρως τρομακτική. Συνολικά έξι οδηγοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τα μονοθέσια να γίνονται συντρίμμια.

Όπως ανακοινώθηκε από το W Series, όλες οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους και έως τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποιος τραυματισμός. Οι πρώτοι έλεγχοι έγιναν στο ιατρικό κέντρο της πίστας και δύο από τις εμπλεκόμενες μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Για την ιστορία, οι κατατακτήριες συνεχίστηκαν αφού καθαρίστηκε το σημείο, με τη Τζέιμι Τσάντουϊκ να κατακτά την pole position.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ