MotoGP : Ρόσι… 2020 στη Yamaha!

MotoGP : Ρόσι… 2020 στη Yamaha!

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα παραμείνει στη Yamaha μέχρι και το 2020, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ιαπωνική εταιρεία και θα τρέχει στη μεγάλη κατηγορία μέχρι τα 41!

Για δύο ακόμα χρόνια θα τρέχει στις πίστες του MotoGp ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος συμφώνησε με τη Yamaha για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνει ο πρώτος αναβάτης μετά τον Κόλιν Έντουαρτς (2014) ο οποίος θα παίρνει μέρος στη μεγάλη κατηγορία και μετά τα 40 του.

«Το 2016, που υπέγραψα το τελευταίο μου συμβόλαιο με την Yamaha, αναρωτιόμουν αν αυτό θα ήταν και το τελευταίο. Τότε είχα πει ότι θα πάρω την απόφασή μου τα επόμενα δυο χρόνια. Έφτασα, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι θέλω να συνεχίσω γιατί τα grand prix και ειδικά το να οδηγώ την M1 μου, είναι κάτι που με κάνει νοιώθω ωραία.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην Yamaha για την εμπιστοσύνη τους, μιας και η πρόκληση δεν είναι εύκολη- να είμαι ανταγωνιστικός, δηλαδή, μετά τα 40!

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες κι απαιτεί πολλή δουλειά από πλευράς μου, αλλά είμαι έτοιμος. Δεν μου λείπει το κίνητρο και γι’ αυτό υπέγραψα για δυο χρόνια», δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση ο «γιατρός», ο οποίος θα προσπαθήσει σε αυτά τα τρία χρόνια (συμπεριλαμβανομένου και του φετινού) να κατακτήσει τον 10ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ