Ρικιάρντο – «Δεν περίμενε κανείς μας να προηγηθώ από την αρχή έως το τέλος»

Ρικιάρντο – «Δεν περίμενε κανείς μας να προηγηθώ από την αρχή έως το τέλος»

Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο μίλησε για τη μεγάλη του νίκη στο Grand Prix της Μόντσα, αναφέροντας πως κανείς από την ομάδα δεν περίμενε να είναι μπροστά από την αρχή έως το τέλος.

Ο Ντανιέλ Ρικιάρντο ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix της Μόντσα, με τη McLaren μάλιστα να κάνει και το 1-2 στην κορυφή αφού δεύτερος τερμάτισε ο Λάντο Νόρις.

Ο Αυστραλός πιλότος, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ανέφερε πως κανείς από την ομάδα του δεν περίμενε να βρεθεί πρώτος από την αρχή μέχρι το τέλος και πως η συγκεκριμένη νίκη είναι τεράστια υπόθεση για τη McLaren.

Οι δηλώσεις του Ντανιέλ Ρικιάρντο:

«Γνώριζα, για να είμαι ειλικρινής, πως ακόμα και αν μας πήγαινε καλά η εκκίνηση, δεν ήταν εγγυημένο πως θα ήμασταν μπροστά όλο τον αγώνα. Μπόρεσα να κρατηθώ μπροστά στο πρώτο stint. Δεν πιστεύω πως ήμασταν τρομερά γρήγοροι, αλλά ήταν αρκετό να μείνουμε μπροστά από τον Max.

Και μετά δεν ξέρω, υπήρξαν αυτοκίνητα ασφαλείας, έγινε αυτό και εκείνο. Το να προηγηθώ απ’ την αρχή μέχρι το τέλος, δεν πιστεύω πως κανείς μας το περίμενε. Ένιωθα κάτι μέσα μου την Παρασκευή. Γνώριζα πως θα ερχόταν κάτι καλό. Απλά ας πούμε αυτό.

Τρίτες, τέταρτες, πέμπτες θέσεις, μετά μπορεί και να κερδίσεις, και έτσι και έκανα. Προφανώς το διάλειμμα του Αυγούστου ήταν καλό, ανασυντάχθηκα, έτσι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νιώθω καλύτερα.

Το να πετυχαίνουμε το 1-2, όχι μόνο να κερδίζω, είναι τρελό. Για τη McLaren το να βρισκόμαστε στο βάθρο είναι τεράστια υπόθεση, πόσο μάλλον να κάνουμε το 1-2. Το σημερινό είναι αφιερωμένο στην team Papaya (ΜακΛάρεν, λόγω του χρώματος του μονοθεσίου). Για πρώτη φορά ξεμένω από λόγια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ