Το «παράπονο» του Σάινθ – «Κανένας δεν θα με θυμάται»

Το «παράπονο» του Σάινθ – «Κανένας δεν θα με θυμάται»

Ο Κάρλος Σάινθ με μια δόση ειλικρίνειας, τόνισε πως κανείς δεν θα θυμάται την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα σε Φερστάπεν και Χάμιλτον.

Το φινάλε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι ήταν επικό. Η μάχη του Λιούις Χάμιλτον με τον Μαξ Φερστάπεν κέντρισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον, βγάζοντας νικητή τον Ολλανδό της Red Bull και έτσι κανείς δεν έδωσε σημασία στο τι έγινε στις πίσω θέσεις του grid και συνεπώς ούτε στο ποιος συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών.

Αυτός ήταν ο Κάρλος Σάινθ, που ενώ εκκίνησε στην 5η θέση κατάφερε να υπερκεράσει δύο μονοθέσια και να τερματίσει για τέταρτη φορά στην πρώτη τριάδα φέτος. Ωστόσο, όπως παραδέχθηκε ο Ισπανός οδηγός της Ferrari, κανείς δεν θα θυμάται αυτό το αποτέλεσμα, καθώς μπροστά κρινόταν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Το βάθρο είναι ένας φοβερός τρόπος να ολοκληρώνεις τη χρονιά. Ήταν μια αρκετά απαιτητική χρονιά, όμως στο τέλος αποδείχθηκε πολύ δυνατή. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα στο βάθρο και κανένας δεν θα το θυμάται με όσα έγιναν μπροστά για τη νίκη. Θα βάλω όμως το τρόπαιο στη συλλογή μου. Το απόλαυσα πραγματικά και μαζί με όσα έχω μάθει φέτος ως οδηγός της Ferrari, αυτός ήταν μάλλον ο καλύτερος αγώνας μου με την ομάδα», ανέφερε ο Κάρλος Σάινθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ