Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Έλα κυρ Γιάννη. Ο Καλπαζίδης είμαι. Έχει ξενοδοχείο το αθλητικό κέντρο στο Κορωπί;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φερστάπεν : «Βαρετό και ανούσιο το Grand Prix της Αυστραλίας»

Ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να κατάφερε να τερματίσει με την Red Bull του στη 6η θέση του Grand Prix της Μελβούρνης, έχει όμως την χειρότερη άποψη για το circuit του Albert Park.

Φερστάπεν : «Βαρετό και ανούσιο το Grand Prix της Αυστραλίας» | to10.gr

H FIA από την αρχή ήθελε αν δώσει περισσότερο ενδιαφέρον και θέαμα στο Grand Prix της Αυστραλίας. Για αυτό και εμπνεύστηκε την τοποθέτηση τρίτης ζώνης DRS στην πίστα για να διευκολύνει τους οδηγούς να προσπεράσουν τα προπορευόμενα μονοθέσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από ό,τι φαίνεται δεν τα κατάφερε και ιδιαίτερα καλά. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα λεγόμενα του Μαξ Φερστάπεν της Red Bull. Νεαρός πιλότος, μπορεί να έκανε μια καλή εμφάνιση και να τερμάτισε στην 6η θέση, αλλά ο Ολλανδός δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τον αγώνα:

«Είναι πολύ βαρετό και παντελώς ανούσιο. Θα έκλεινα την τηλεόραση αν το έβλεπα. Προσπαθείς συνέχεια να πετύχεις κάτι, είσαι συνέχεια με DRS και τελικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να προσπεράσεις με τίποτα. Δείτε τον Χάμιλτον και τον Φέτελ. Το ίδιο και με τον Αλόνσο. Ήταν πιο αργοί αλλά δεν μπορούσες να περάσεις. Προσπαθείς αλλά δεν υπάρχει καμία διαφορά».