Ο Νόρις ανανέωσε με τη McLaren ως το 2025 (pic)

Ο Νόρις ανανέωσε με τη McLaren ως το 2025 (pic)

Ο Λάντο Νόρις δέχτηκε την πρόταση της McLaren για ανανέωση συμβολαίου και θα συνεχίσει να τρέχει με τα χρώματά της ως το 2025.

Ο Λάντο Νόρις έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη McLaren και είδε τους κόπους του να ανταμείβονται, με την ομάδα να του προσφέρει επέκταση συνεργασίας ως το 2025, την οποία και δέχτηκε πανευτυχής.

Ο Βρετανός πιλότος τερμάτισε τέταρτος το 2021 στη βαθμολογία των οδηγών, με 160 βαθμούς και θέλει να αποδείξει ότι είναι ξεκάθαρα ο «τρίτος πόλος», με ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις βέβαια.

Τη σεζόν που πέρασε ανέβηκε μάλιστα τέσσερις φορές στο βάθρο, μια φορά στη δεύτερη θέση και τρεις στην τρίτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι ομάδες αφορούν τους ανθρώπους και αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και νιώθω σαν στο σπίτι μου στη McLaren. Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού που κάνουμε όλοι μαζί.

Η περασμένη σεζόν ήταν ένα ακόμη σπουδαίο βήμα, τόσο στην καριέρα μου όσο και στην απόδοση της ομάδας, και βλέπω και νιώθω όλη τη δουλειά, την επένδυση και τη δέσμευση, με την ομάδα να είναι σε θέση να παλέψει για νίκες και τίτλους στο μέλλον.

Όλα αυτά μου δίνουν τεράστια αυτοπεποίθηση για το μέλλον, οπότε ήταν μια λογική απόφαση να επεκτείνουμε τη σχέση μας για τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ