Λιουίς Χάμιλτον is back…

Λιουίς Χάμιλτον is back…

Με ένα εκπληκτικό post στο twitter η Mercedes έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο αποχώρησης του Λιουίς Χάμιλτον από την αγωνιστική δράση.

Με ένα αριθμό και δύο λέξεις η Mercedes έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Λιουίς Χάμιλτον από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. Η Γερμανική ομάδα με ένα εκπληκτικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και με το μήνυμα: «το 44 επέστρεψε» έδωσε το σύνθημα εν όψει της νέας σεζόν.

Ως γνωστόν, το Νο44 είναι ο αγωνιστικός αριθμός με τον οποίο έχει επιλέξει ο Βρετανός να αγωνίζεται στη Formula 1. Με αυτόν τον τρόπο, μπαίνει τέλος στο σήριαλ που ο ίδιος ο διευθυντής της ομάδας Τότο Βολφ είχε ανοίξει, λέγοντας λίγες μέρες μετά το δραματικό φινάλε του 2021 στο Άμπου Ντάμπι πως «ελπίζω ο Λιούις να παραμείνει στη F1 και του χρόνου».

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωτάθλητης, μας είχε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο το προηγούμενο διάστημα δεδομένου ότι ο ίδιος άρχισε πριν λίγες μέρες να έχει και πάλι παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ανέβασε ένα βίντεο που απεικόνιζε την προπόνησή του στους δρόμους του Λονδίνου.

Πλεόν ο Βρετανός οδηγός είναι και πάλι εδώ για να διεκδικίσει τον όγδοο τίτλο που έχασε στο Αμπού Ντάμπι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ