H Ferrari επιστρέφει: Πήρε την pole position o Λεκλέρκ (pics)

H Ferrari επιστρέφει: Πήρε την pole position o Λεκλέρκ (pics)

Με τον Σαρλ Λεκλέρκ να κλέβει την παράσταση στις πρώτες κατατακτήριες δοκιμές της σεζόν, η Ferrari μοιάζει να επιστρέφει καθώς ο Μονεγάσκος πιλότος κατέκτησε την pole position στο Μπαχρέιν.

H Formula 1 επέστρεψε, με τις κατακτήριες δοκιμές να κλέβουν την παράσταση σήμερα Σάββατο (19/3). Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα δεν είναι το μόνο που επέστρεψε, αλλά και η Ferrari.

Η «σκουντερία» φαίνεται πως ετοιμάζει ένα μεγάλο comeback τη φετινή σεζόν, και αυτό διότι ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι εκείνος που κατέκτησε την pole position και θα εκκινήσει πρώτος στο Grand Prix του Μπαχρέιν, αύριο Κυριακή (20/3).

Δίπλα στον Μονεγάσκο πιλότο θα ξεκινήσει ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ομόσταβλος του Λεκλέρκ, Κάρλος Σάινθ. Σφραγίζοντας έτσι ένα ονειρικό Σάββατο για τη Ferrari που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια.

Τέταρτος θα εκκινήσει ο Σέρχιο Πέρες με Red Bull, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον βρέθηκε στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Μπότας, Μάγκνουσεν, Αλόνσο, Ράσελ και Γκασλί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ