Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι εδώ: Νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι εδώ: Νικητής ο Φερστάπεν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας

Ασύλληπτη μάχη μεταξύ Μαξ Φερστάπεν και Σαρλ Λεκλέρκ μέχρι το φινάλε στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, όμως στο τέλος χαμογέλασε ο πρωταθλητής!

Δεν σταματά να χτυπά ποτέ η καρδιά του πρωταθλητή! Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε… μαγικά στο δεύτερο μισό του αγώνα – θρίλερ στη Σαουδική Αραβία και μετά από μια απίστευτη μάχη με τον Σαρλ Λεκλέρκ, πανηγύρισε τη νίκη, αφήνοντας πίσω του τον Μονεγάσκο. Στο βάθρο και πάλι ο Σάινθ, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Το τρακάρισμα του Λατίφι έφερε τα πάνω κάτω, με μεγάλο ζημιωμένο τον Πέρεζ, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον μπήκε στους βαθμούς, πετυχαίνοντας και ρεκόρ.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Φερστάπεν πέρασε τον Σάινθ στην πρώτη στροφή και ανέβηκε τρίτος, όμως στη συνέχεια τα πράγματα έμοιαζαν να μην αλλάζουν εύκολα. Έτσι, ο Πέρεζ που ήταν πρώτος μπήκε να αλλάξει ελαστικά, με την Φεράρι να αφήνει έξω τον Λεκλέρκ για να μπει στο επόμενο.

Η ιταλική ομάδα στάθηκε τυχερή, καθώς ο Λατίφι κάρφωσε το μονοθέσιό του στον τοίχο και όλοι μπήκαν στα πιτ. Όταν βγήκαν από αυτά ο Μονεγάσκος ήταν πρώτος, με τον Φερστάπεν ακριβώς από πίσω του και πιο πίσω οι Σάινθ και Πέρεζ.

Ο Ολλναδός πρωταθλητής της Red Bull βρήκε την ευκαιρία και πέρασε τον Λεκλέρ, όμως ο πιλότος της Ferrari κέρδισε άμεσα πίσω τη θέση του. Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος ο Μαξ βούτηξε στην ευθεία και κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη στη Σαουδική Αραβία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ