Μπινότο: «Η Ferrari είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα»

Μπινότο: «Η Ferrari είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ματία Μπινότο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Ferrari στη Formula 1, καθώς τόσο στο Μπαχρέιν, όσο και στη Σαουδική Αραβία η ιταλική ομάδα έχει κάνει το 2/2 στις θέσεις που οδηγούν στο βάθρο.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ματία Μπινότο, έστειλε το δικό του… απειλητικό μήνυμα και ανέφερε πως η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Η εξέλιξη θα παίξει φέτος καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι αλήθεια πως οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί και το έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή ταχύτητα. Oi τελευταίες μας ευκαιρίες για πρωτάθλημα ήταν το 2017 και το 2018, όμως είχαμε χάσει έδαφος λόγω του ρυθμού εξέλιξής μας. Έκτοτε έχουμε βελτιώσει όλα μας τα εργαλεία σχεδιασμού του μονοθεσίου. Έχουμε νέα αεροδυναμική σήραγγα, νέες μεθοδολογίες και διαδικασίες σχεδιασμού και προσομοίωσης. Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να κάνουμε σωστή δουλειά στην εξέλιξη. To budget cap θα επηρεάσει το ρυθμό εξέλιξης και είναι ένα σημείο-κλειδί στη φετινή σεζόν».

Όσο για τον Σαρλ Λεκλέρ ανέφερε: «Η εξέλιξη θα παίξει φέτος καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι αλήθεια πως οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ δυνατοί και το έχουν αποδείξει πως έχουν τρομερή ταχύτητα. Oi τελευταίες μας ευκαιρίες για πρωτάθλημα ήταν το 2017 και το 2018, όμως είχαμε χάσει έδαφος λόγω του ρυθμού εξέλιξής μας. Έκτοτε έχουμε βελτιώσει όλα μας τα εργαλεία σχεδιασμού του μονοθεσίου. Έχουμε νέα αεροδυναμική σήραγγα, νέες μεθοδολογίες και διαδικασίες σχεδιασμού και προσομοίωσης. Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι για το πρωτάθλημα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να κάνουμε σωστή δουλειά στην εξέλιξη. To budget cap θα επηρεάσει το ρυθμό εξέλιξης και είναι ένα σημείο-κλειδί στη φετινή σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ