GP Αυστραλίας: Tαχύτερος ο Νόρις στο FP3

GP Αυστραλίας: Tαχύτερος ο Νόρις στο FP3

Ο Λάντο Νόρις έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο τρίτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών πριν από το Grand Prix στη Μελβούρνη με τον Λεκρέρ να έρχεται δεύτερος.

Ο Λάντο Νόρις πήρε την θέση των Λεκλέρ και Σάινθ στην πρωτιά των ελεύθερων δοκιμών πριν από το Grand Prix στη Μελβούρνη, με τον πιλότο της McLaren να είναι ο ταχύτερος όλων στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές στην Αυστραλία με χρόνο 1:19:117.

Ο Σαρλς Λεκλέρ βρέθηκε στην θέση με μόλις 0.132 πίσω από τον Νόρις ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να κόψει ταχύτητα προς το τέλος καθώς ενημερώθηκε για ένα τεχνικό πρόβλημα. Βέβαια το πρόβλημα αυτό δεν ήταν ικανό να τον σταματήσει και έτσι έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, αφήνοντας πίσω του τους αντιπάλους του.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Πέρεζ της Red Bull και πιο πίσω ο Φερνάντο Αλόνσο της Alpine που τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο ο teammate του Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ. Αντίθετα ο Φερστάπεν δεν τα πήγε και πολύ καλά τερματίζοντας στην 7η θέση, ενώ μια θέση πίσω του τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ