Ρικιάρντο : «Πιάνουμε πολύ χώρο στην πίστα, είναι αδύνατη η προσπέραση»

Ρικιάρντο : «Πιάνουμε πολύ χώρο στην πίστα, είναι αδύνατη η προσπέραση»

Ο Ντάνι Ρικιάρντο αναφέρθηκε στην έλλειψη θεάματος στη Formula 1, σε σχέση με το MotoGP και έδωσε τη δικιά του εξήγηση για αυτό το γεγονός.

Ο Ρικιάρντο, πιλότος της Red Bull, σε δηλώσεις του απάντησε για ποιο λόγο το MotoGP, παρόλο που είναι πολύ πιο αργό από τη Formula 1, παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Αυστραλός υποστήριξε τα εξής: «Νιώθω ότι με τα φαρδιά ελαστικά και τα φαρδιά μονοθέσια, πιάνουμε πολύ χώρο στην πίστα. Είναι δύσκολο να βρεις ένα κενό και να επίχειρήσεις προσπέρασμα. Θεωρώ ότι αν είχαμε πιο στενά μονοθέσια θα ήταν υπέροχα.

Δείτε τις μοτοσυκλέτες. Είναι τόσο στενές που μπορούν να βρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή χώρο για να περάσουν. Είναι πολύ πιο αργές από εμάς, περίπου 30’’, όμως έχουν ενδιαφέρον. Πρέπει να πάρουμε λίγο το ενδιαφέρον μας από τους απόλυτους χρόνους και να εστιάσουμε στο ενδιαφέρον του αγώνα, πως θα κάνουμε την Formula 1 πιο ενδιαφέρουσα».

Γενικότερα ολοένα και περισσότεροι οδηγοί αρχίζουν να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως οι προσπεράσεις σε ροή αγώνα τείνουν να εκλείψουν, αφού το μεγαλύτερο μέρος τους πραγματοποιείται μέσα στα πιτς, δίνοντας το πάνω χέρι πλέον όχι στους οδηγούς αλλά, στους μηχανικούς…

Photo Credit: Autosport

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ