Άπιαστος ο Λεκλέρ στο Μονακό, πήρε την pole position (pic)

Άπιαστος ο Λεκλέρ στο Μονακό, πήρε την pole position (pic)

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την pole position μέσα στο «σπίτι» του, με τη Ferrari να ξεκινά από την πρώτη σειρά εκκίνησης αφού ο Σάινθ ήρθε δεύτερος στις κατατακτήριες με τρίτο τον Πέρεζ.

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την pole position, την 14η έως τώρα στην καριέρα του και δεύτερη σερί στη συγκεκριμένη πίστα, για το αυριανό Grand Prix του Μονακό, το οποίο είναι ο έβδομος αγώνας της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο (1.11.376) στο «σπίτι» του, στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά και θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της εκκίνησης του κυριακάτικου αγώνα στην φημισμένη πίστα του πριγκιπάτου, μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς του, αφήνοντας στη δεύτερη τον «ομόσταυλό» του στη «σκουντερία», Κάρλος Σάινθ, και στην τρίτη τον Μεξικάνο οδηγό της Red Bull, Σέρχιο Πέρεζ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Q3 ολοκληρώθηκε 32 δευτερόλεπτα πριν το προγραμματισμένο καθώς ο Πέρεζ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έφυγε στις μπαριέρες, λίγο πριν την είσοδο του τούνελ ενώ ο Σάινθ δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε πάνω, με τον χρόνο που απέμενε να μην επαρκεί για άλλο γύρο.

Παρ’ όλα αυτά ο Ισπανός κράτησε τη δεύτερη θέση που είχε μέχρι εκείνο το σημείο, με τον Πέρεζ να ολοκληρώνει τρίτος και τον Φερστάπεν τέταρτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ