Μηχανικός Red Bull: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνουμε»

Μηχανικός Red Bull: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνουμε»

Ο μηχανικός της Red Bull, Πολ Μόναχαν, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, για τις αλλαγές που αναμένονται, αλλά και για τη Ferrari.

Η Red Bull έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν, με τους Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ να φέρνουν νίκες στην ομάδα και να ανταγωνίζονται με τη Ferrari για τον τίτλο.

Ο μηχανικός της Red Bull, Πολ Μόναχαν, τόνισε σε δηλώσεις του πως μέχρι στιγμής όλοι είναι χαρούμενοι για την πορεία, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που αναμένονται, αλλά και στις συγκρίσεις με τη Ferrari.

Οι δηλώσεις του Πολ Μόναχαν:

«Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη δουλειά που κάνουμε και πιστεύω πως στο Μπακού όλοι θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Πιστεύω στο Σίλβερστον θα έχουμε κάποιες αλλαγές και στην Αυστρία θα γίνει το ίδιο. Στην Ουγγαρία πιστεύω πως θα γίνει κάτι ανάλογο, όμως αυτές θα γίνουν με το σκεπτικό πως είναι αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Προς το παρόν κάνουμε πολύ καλή δουλειά, όμως μέχρι να φτάσουμε στο Άμπου Ντάμπι μπορεί να έχουμε πάρει και λάθος αποφάσεις. Αν δούμε για παράδειγμα την Ουγγαρία ή τη Σιγκαπούρη, πιθανότατα θα έχουμε νέα εξαρτήματα στις πίστες αυτές, για παράδειγμα νέο σύστημα ψύξης των φρένων. Πιθανότατα στην Αυστρία και στο Μπακού θα έχουμε νέο στήσιμο στο μονοθέσιο»

Για τη διαφορά με τη Ferrari: «Το μονοθέσιο της Ferrari είναι πολύ γρήγορο στις αργές στροφές κι εμείς σε άλλα σημεία της πίστας. Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά αν δούμε το πώς κερδίζουμε εμείς χρόνο και πως κερδίζουν εκείνοι. Είμαστε όμως ανοικτοί σε αλλαγές προσανατολισμού στην εξέλιξη. Εάν μείνεις στάσιμο σε αυτό το σπορ, θα μείνεις σίγουρα πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ