Η pole position στον Φερστάπεν, η… δόξα στον Αλόνσο

Η pole position στον Φερστάπεν, η… δόξα στον Αλόνσο

Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να πάρει την pole position για το Grand Prix του Καναδά, όμως ο Φερνάντο Αλόνσο που θα εκκινήσει δεύτερος, έκλεψε τη... δόξα του Ολλανδού πιλότου.

Η Red Bull έχει βρει ρυθμό και πλέον δύσκολα σταματιέται. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix του Καναδά και έτσι κατέκτησε την pole position, ξεκινώντας από την πρώτη θέση στον αγώνα.

Ωστόσο, τη… δόξα του Ολλανδού πιλότου φρόντισε να κλέψει ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος με μια εμφάνιση από τα παλιά κατάφερε να βρεθεί δεύτερος και έτσι θα εκκινήσει από την πρώτη σειρά έπειτα από σχεδόν δέκα ολόκληρα χρόνια.

Η τρίτη θέση ανήκει στον Κάρλος Σάινθ με Ferrari, ενώ θυμίζουμε πως ο ομόσταβλος του στη Scuderia, Σαρλ Λεκλέρκ θα ξεκινήσει τελευταίος μετά και την ποινή που δέχθηκε λόγω της αλλαγής κινητήρα που αποφάσισε να κάνει η ομάδα του.]

Τέταρτος βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το μονοθέσιό του, με τον Βρετανό να είναι μπροστά από τους Μάγκνουσεν και Σουμάχερ. Τη βαθμολογούμενη δεκάδα έκλεισαν οι Οκόν, Ράσελ, Ρικιάρντο και Ζου. Εκτός δεκάδας έμεινε ο Πέρεζ με Red Bull λόγω του ατυχήματος που είχε στη δεύτερη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ