Μάρκεθ : «Δεν έκανα κάτι τρελό, προσπάθησα να ζητήσω συγγνώμη»

Μάρκεθ : «Δεν έκανα κάτι τρελό, προσπάθησα να ζητήσω συγγνώμη»

Για το περιστατικό με τον Βαλεντίνο Ρόσι μίλησε ο Μαρκ Μάρκεθ, λέγοντας ότι ήταν ένα λάθος αυτό που έγινε, αλλά ότι δεν έκανε κάτι τρελό.

Ο Μαρκ Μάρκεθ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο γκραν πρι της Αργεντινής στο Moto GP. Ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής δέχτηκε ποινή 30 δευτερολέπτων, πληρώνοντας την κακή οδηγική συμπεριφορά του και έπεσε στη 18η θέση. Αυτό διότι ότι έριξε κάτω τον Βαλεντίνο Ρόσι σε μια στροφή, με τον Ιταλό να γίνεται έξαλλος από την ενέργεια του αντιπάλου του.

Έπειτα από το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Μάρκεθ πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ρόσι για τη συμπεριφορά του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ της Yamaha για να μιλήσουν. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Yamaha τον έδιωξαν φανερά εκνευρισμένοι.

https://twitter.com/crash_motogp/status/983060502325575680

Σε δηλώσεις του μετά το συμβάν, ο Μάρκεθ είπε τα εξής: «Δεν έκανα κάτι τρελό. Αυτό που έγινε με τον Βαλεντίνο ήταν ένα λάθος, αποτέλεσμα των συνθηκών στην πίστα. Σε εκείνο το σημείο ήταν στεγνή, αλλά εγώ ακολούθησα ένα υγρό μονοπάτι, μπλόκαρε ο τροχός μου και άφησα τα φρένα. Είχαμε αυτή την επαφή και προσπάθησα να ζητήσω συγγνώμη. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος μου στην πίστα να ήταν αυτό που έκανα με τον Εσπαργκαρό».

Δείτε το συμβάν με τον αναβάτη της Honda και τον «Γιατρό»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ