Δικαίωση της McLaren από την FIA για την υπόθεση του Πιάστρι

Δικαίωση της McLaren από την FIA για την υπόθεση του Πιάστρι

Η διαμάχη της McLaren με την Alpine για τον Όσκαρ Πιάστρι έλαβε τέλος καθώς η FIA με απόφαση της δικαιώνει την Βρετανική ομάδα.

Ο Όσκαρ Πιάστρι δίχασε το τελευταίο διάστημα τις McLaren και Alpine με τη δεύτερη μάλιστα να τον ανακοινώνει ως τον αντικαταστάτη του Αλόνσο με τους Βρετανούς να υποστηρίζουν ότι έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη δική τους ομάδα, με την υπόθεση να παραπέμπεται στην FIA.

Η διαμάχη λοιπόν της McLaren με την Alpine, αναφορικά με τον νεαρό Αυστραλό οδηγό Οσκαρ Πιάστρι, έληξε σήμερα με «νίκη» της βρετανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα deals της Deadline day: Από τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Αλόνσο μέχρι τους Μπεγιερίν και Ζακάρια

Οι δύο ομάδες υποστήριζαν ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τον 21χρονο πιλότο ενόψει της επόμενης χρονιάς και το θέμα παραπέμφθηκε στην αρμόδια επιτροπή της FIA, η οποία δικαίωσε τη McLaren.

Μετά την απόφαση αυτή, ο Πιάστρι θα κάνει το ντεμπούτο του στη Formula 1 την επόμενη σεζόν με τη βρετανική ομάδα, με το συμβόλαιό του μάλιστα να έχει διετή ισχύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ