Ρικιάρντο: «Το 2024 είναι η χρονιά που θέλω να εστιάσω την προσοχή μου»

Ρικιάρντο: «Το 2024 είναι η χρονιά που θέλω να εστιάσω την προσοχή μου»

Ο Ντανι Ρικιάρντο φαίνεται πως θα είναι εκτός grid του 2023 αφού σε δηλώσεις του έχει ρίξει το βάρος στη μεθεπόμενη σεζόν

Ο Ντανι Ρικιάρντο εδώ και λίγες μέρες είναι free agent για την επόμενη σεζόν αφού το συμβόλαιό του με τη McLaren δεν ανανεώθηκε λόγω κακής απόδοσης.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν θα είναι στο επόμενο grid της Formula 1 αφού όπως δήλωσε σε εκπομπή έχει ρίξει το βάρος του στη μεθεπόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μετράει αντίστροφα ο Μαρσέλο: «Σκληρή δουλειά, με χαμόγελο» (Pics)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν λέω ότι δεν ξέρω τι θα κάνω, σημαίνει ότι δεν έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Μπορεί, ακόμα, να υπάρξει. Θα μπορούσε. Δεν είμαι όμως τόσο προσκολλημένος στην επόμενη χρονιά. Φυσικά θέλω να αγωνιστώ, να βρίσκομαι στην εκκίνηση.

Αλλά δεν βλέπω την επόμενη χρονιά σαν όλα ή τίποτα. Το 2024 είναι η χρονιά που θέλω να εστιάσω την προσοχή μου. Αυτό σημαίνει πως αν μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω το 2023 για να κάνω δύο βήματα μπροστά το 2024, τότε αυτό είναι που προσπαθούμε να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή, εγώ και η ομάδα μου. Οπότε μπορεί να περάσω ένα χρόνο εκτός. Αλλά έχοντας στο μυαλό μου την προσπάθεια να επιστρέψω στην εκκίνηση το 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ