Ράσελ: «Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή τη νίκη»

Ράσελ: «Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή τη νίκη»

Ο οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ, ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά την πρώτη του νίκη σε αγώνα Grand Prix της Formla 1.

Μια πανάξια «παρθενική» νίκη κατάφερε να πάρει ο Τζορτζ Ράσελ, στο Grand Prix της Βραζιλίας, με τον οδηγό της Mercedes να εμφανίζεται πολύ χαρούμενος και συγκινημένος στις δηλώσεις του.

«Είναι φοβερή η αίσθηση της νίκης. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που την έκανε εφικτή. Ήταν μία σεζόν μεγάλης εναλλαγής συναισθημάτων. Ήταν ένας πολύ απαιτητικός αγώνας. Ένιωθα πως είχα τον έλεγχο όμως ο Λιούις ήταν πολύ γρήγορος. Όταν λοιπόν είδα το αυτοκίνητο ασφαλείας, σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ δύσκολο το φινάλε του αγώνα και πως θα με πίεζε πολύ. Είμαι πανευτυχής για τη νίκη», ήταν τα λόγια του Βρετανού οδηγού.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αήττητος για 16ο σερί παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ

«Δεν έχω λόγια. Στον γύρο επιστροφής στο pit lane, περνούσαν από το μυαλό μου όλες οι αναμνήσεις από την πορεία μου ως εδώ. Σκεφτόμουν το ξεκίνημα με τους γονείς μου στα καρτ, την υποστήριξη που είχα από όλη την οικογένειά μου, την κοπέλα μου, τον γυμναστή μου και τον μάνατζερ μου, την ευκαιρία που είχα να ενταχθεί στη Mercedes, όλους εδώ, η λίστα είναι ατελείωτη. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή τη νίκη», τόνισε ο Ράσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ