Στάινερ: «Ο κινητήρας της Ferrari για την επόμενη σεζόν αποδίδει σαν πύραυλος»

Στάινερ: «Ο κινητήρας της Ferrari για την επόμενη σεζόν αποδίδει σαν πύραυλος»

Ο επικεφαλής της Haas αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχε με τον Ματία Μπινότο τονίζοντας πως ο κινητήρας της Ferrari θα είναι σαν... πύραυλος.

Η σεζόν της Formula 1 ολοκληρώθηκε με τον Μαξ Φερστάπεν να κατακτά τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της καριέρας του.

Η Ferrari από την πλευρά της θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, με τον επικεφαλής της Haas, Γκίνθερ Στάινερ, να αποκαλύπτει μια συζήτηση που είχε με τον Ματία Μπινότο, τονίζοντας πως ο νέος κινητήρας της Σκουντερία θα είναι σαν… πύραυλος.

Οι δηλώσεις του Γκίνθερ Στάινερ:

Για τη Ferrari: «Είδα τον Ματία Μπινότο και μου είπε πως ο κινητήρας για την επόμενη σεζόν αποδίδει σαν πύραυλος. Αν όντως η υβριδική μηχανή της νέας σεζόν είναι τόσο ανταγωνιστική, θα είναι θετικό και για εμάς».

Για τη Haas: «Είχαμε δύο δύσκολες χρονιές με την πανδημία. Το πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε πήγε καλά για εμάς, όμως θα μπορούσε να έχει πάει και καλύτερα. Το βλέπουμε ως μία χρονιά ανάπτυξης.

Κι ο Κέβιν Μάγκνουσεν μας έδωσε μία pole position που δεν ήταν στα πλάνα. Το 2023 θέλουμε να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Στόχος είναι να κάνουμε ένα ακόμα βήμα ψηλότερα στη βαθμολογία, να μαχόμαστε για βαθμούς σε κάθε αγώνα και κάποια στιγμή, να καταφέρουμε να βρεθούμε στο βάθρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ