Μπινότο για το μέλλον του στη Ferrari: «Είμαι πολύ χαλαρός»

Μπινότο για το μέλλον του στη Ferrari: «Είμαι πολύ χαλαρός»

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Ματία Μπινότο, δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από τη θέση του στο άμεσο μέλλον.

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες πως η Scuderia Ferrari σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Ματία Μπινότο στο ρόλο του επικεφαλής της ομάδας, μετά από ακόμα μία αποτυχημένη σεζόν στη Formula 1, παρά το καλό ξεκίνημα, όπου είδε την πλάτη της Red Bull.

Ο Μπινότο παραβρέθηκε στην πίστα στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι και μίλησε για τις φήμες και το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η συμφωνία Ανιγκό και Μίτσελ για τις μεταγραφές και η… εξαίρεση του Μαντσίνι

Συγκεκριμένα ο Ιταλός ανέφερε:

«Όταν οι εικασίες αυτές δημοσιεύτηκαν, συνομίλησα με τον πρόεδρο, τον Τζον Έλκαν. Συζητήσαμε ανοικτά μεταξύ μας ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να προχωρήσουμε μπροστά. Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε μία ανακοίνωσε ώστε να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο. Υπάρχουν φήμες, αλλά δίχως κανένα θεμελιώδες στοιχείο».

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν θα είναι ο επικεφαλής της Ferrari το 2023, ο Μπινότο ανέφερε:

«Προφανώς δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίζω, αλλά είμαι πολύ χαλαρός. Ο λόγος που είμαι χαλαρός είναι επειδή έχω συχνά συζητήσεις με τα αφεντικά και τον πρόεδρο της Ferrari, όχι μόνο για το άμεσο μέλλον, αλλά για τα μακροπρόθεσμα πλάνα μας. Κοτιτώντας τη φετινή σεζόν, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Σήμερα, δεν έχουμε το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Πιστεύω όμως πως επιτύχαμε τον κύριο στόχο μας, ο οποίος ήταν να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Η ομάδα στο εργοστάσιο έχει επικεντρωθεί πλήρως στο 2023, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Επιπλέον, φέτος ήμασταν καταπληκτικοί όσον αφορά τις pole position και το ρυθμό μας στις κατατακτήριες. Στο ρυθμό αγώνα δεν ήμασταν όμως καλοί και είναι κάτι που πρέπει κάπως να βελτιώσουμε. Η στρατηγική θα είναι πιο εύκολη αν έχεις ένα γρήγορο μονοθέσιο στον αγώνα. Οπότε, ναι, είμαι χαλαρός, είμαι πολύ χαλαρός. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στο τι πρέπει να κάνουμε και να επικεντρωθούμε με την ομάδα», συμπλήρωσε σχετικά με την πρόοδο που πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ