Στην Formula 1 ο Μπολτ!

Στην Formula 1 ο Μπολτ!

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι… μάστορες στο marketing Αμερικανοί! Για να προωθήσουν το Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας, οι διοργανωτές επιστράτευσαν τον θρύλο, πρώην πλέον αθλητή του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ. Το κοινό των ΗΠΑ, δεν έχει αγκαλιάσει την Formula 1 καθώς προτιμούν άλλα «πατροπαράδοτα» μηχανοκίνητα σπορ […]

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι… μάστορες στο marketing Αμερικανοί! Για να προωθήσουν το Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθεί στο Όστιν του Τέξας, οι διοργανωτές επιστράτευσαν τον θρύλο, πρώην πλέον αθλητή του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ.

Το κοινό των ΗΠΑ, δεν έχει αγκαλιάσει την Formula 1 καθώς προτιμούν άλλα «πατροπαράδοτα» μηχανοκίνητα σπορ (Indianapolis 500, NASCAR) και ψάχνεται κάποιος τρόπος να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και ποιος καλύτερος από τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ. Μπορεί ο Μπολτ να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, παραμένει όμως απίστευτα δημοφιλής και ένα από τα μεγαλύτερα brand names παγκοσμίως.

Κάπως έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε πως ο Τζαμαϊκανός όχι μόνο θα δώσει την εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή αλλά λίγο πριν θα κάνει και μερικούς γύρους με τον Λιούις Χάμιλτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ