Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε την pole position στον Καναδά! (vid)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε την pole position στον Καναδά! (vid)

Με εξαιρετικό τελευταίο γύρο ο Φέτελ πήρε την τέταρτη pole position για φέτος και ξεκινά από θέση ισχύος στο αυριανό Grand Prix του Καναδά!

Οι κατατακτήριες δοκιμές είχαν αναδείξει ως το απόλυτο φαβορί τον εξαιρετικά γρήγορο, Μαξ Φερστάπεν που ήταν ταχύτερος όλως στα τρία σκέλη ελεύθερων δοκιμών! Ο Βέλγος πιλότος είχε πολλές sπιθανότητες και για την pole position. Θετικά ήταν τα… προγνωστικά και για τις δύο Mercedes. Όλα αυτά όμως έσβησαν χάρη στον απίστευτο Σεμπάστιαν Φέτελ!

Ο Γερμανός έκανε έναν φοβερό χρόνο και στη συνέχεια δεν εφησυχάστηκε βελτιώνοντας τον ακόμα περισσότερο στην τελευταία του προσπάθεια. Πέτυχε μάλιστα ένα εξαιρετικό ρεκόρ πίστας, δίνοντας παράλληλα την πρώτη pole position στη Ferrari, μετά το μακρινό 2001.

Ο Βάλτερι Μπότας, ήταν εκείνος που κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο και θα συμπληρώσει την πρώτη σειρά εκκίνησης καθώς ήταν δεύτερος ταχύτερος στις δοκιμές. Στην τρίτη θέση ο Μαξ Φερστάπεν, τέταρτος ο Λουίς Χάμιλτον.

Η συνέχεια έχει ως εξής: Ράικονεν, Ρικιάρντο, Χούλκενμπεργκ, Οκόν, Σάινθ και Πέρεθ συμπληρώνουν κατά σειρά την δεκάδα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών του Grand Prix του Καναδά, η οποία θα είναι και σειρά εκκίνησης για τον αυριανό αγώνα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ