Εναέρια, επίγεια και θαλάσσια «επίθεση» αδρεναλίνης στο Engine Power!

Εναέρια, επίγεια και θαλάσσια «επίθεση» αδρεναλίνης στο Engine Power!

Engine Power. Δύο λέξεις που περικλείουν το νόημα της δύναμης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και αποδίδουν, πλέον, τη μαγεία του μέσω της εικόνας!

Κάθε Τετάρτη στις 23:00 στο κανάλι «Νέο Εψιλον» οι τηλεθεατές, μέσω του «Engine Power»,  δέχονται… επίθεση επίγειας, εναέριας και θαλάσσιας μηχανοκίνητης αδρεναλίνης σε μια νέα εκπομπή, που ασχολείται με ξεχωριστό τρόπο με θέματα του ελληνικού και διεθνούς Motorsport!

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο άνθρωπος, που έχει γίνει γνωστός από τη διοργάνωση της πιο δημοφιλούς και No 1 γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, τουMotor Festival, ο Μιχάλης Κοντιζάς. Ήδη, από τα πρώτα επεισόδια, έχει δείξει δυναμικά τις προθέσεις του για κάτι εντυπωσιακό, διαφορετικό και 100%  καινούργιο αναφορικά με τον τρόπο παρουσίασης του μηχανοκίνητου κόσμου.

«Ο στόχος της εκπομπής είναι ξεκάθαρος. Επιθυμούμε να αναδείξουμε την μηχανοκίνητη αγάπη από κάθε και σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Απευθύνεται προς όλους εκείνους που θέλουν να προβάλλουν το δικό τους project, τη μηχανοκίνητη ιδέα μέσα από την εκπομπή και από κάθε περιοχή της Ελλάδας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

To «Engine Power» έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα κι είναι έτοιμο για μια μαγική συνέχεια, που θα… ταξιδέψει την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την επικράτεια. Μείνετε συντονισμένοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ