Σταζει μέλι για τον Φερστάπεν ο μεγάλος Ζακ Βιλνέβ

Σταζει μέλι για τον Φερστάπεν ο μεγάλος Ζακ Βιλνέβ

Ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς των τελευταίων ετών στην Formula 1, ο Ζακ Βιλνέβ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Μαξ Φερσταπεν.

Ο Ζακ Βιλνέβ υπήρξε ένας από τους πιο προικισμένους οδηγούς των 90s και 00s, ενώ κατέκτησε και ένα πρωτάθλημα το 1997. Υπήρξε μάλιστα αντίπαλος για αρκετές χρονιές  με τον Γιος Φερστάπεν, έναν σταθερό οδηγό που έκανε καριέρα με τις Benetton, Stewart, Arrows και Minardi.

Πλέον αμφότεροι είναι παλαίμαχοι του αθλήματος και σίγουρα… χαζεύουν τις επιδόσεις του γιου του Ολλανδού, Μαξ, ο οποίος δείχνει πως έχει τα προσόντα να ξεπεράσει κατά πολύ και τον πατέρα του και τον Καναδό Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο Βιλνέβ μάλιστα δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον «Mad Max» αναφέροντας χαρακτηριστικά;

«Η τύχη του είναι, ότι είχε την απόλυτη υποστήριξη από τον Χέλμουτ Μάρκο και την ομάδα, όταν πήγε στη Red Bull. Ο πατέρας του έχει κάνει εξαιρετική ‘’πολιτική’’ δουλειά. Αυτό του έδωσε την ελευθερία και τον χρόνο, να ωριμάσει»

«Δεν το γνωρίζω αν ο τελευταίος αγώνας ήτα ο καλύτερος του. Εχει νικήσει και μερικούς άλλους πολύ καλούς αγώνες. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά και αυτός έμεινε συγκεντρωμένος μέχρι τέλους. Ήταν ένας εντυπωσιακός αγώνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ