Φερστάπεν: «Θα συνεργαζόμασταν υπέροχα με τον Λεκλέρκ»

Φερστάπεν: «Θα συνεργαζόμασταν υπέροχα με τον Λεκλέρκ»

Την άποψη ότι θα συνεργαζόταν άψογα με τον Λεκλέρκ αν βρισκόταν στην ίδια ομάδα, εξέφρασε ο Μαξ Φερστάπεν, «ανάβοντας φωτιές» με τη δήλωση αυτή.

Δηλώσεις έκανε ο Μαξ Φερστάπεν, εκφράζοντας την άποψη ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί άψογα με, τον νικητή του ιταλικού γκραν πριν, Σάρλς Λεκλέρκ.

«Ο Σαρλ και εγώ θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε άψογα αν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Αμφότεροι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν θα αρνηθώ ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις, αλλά δεν θα είχαν καμία σχέση με αυτά που συνέβησαν μεταξύ του Χάμιλτον και του Ρόσμπεργκ στη Mercedes», ανέφερε ο πιλότος της Red Bull.

Οι Λεκλέρκ και Φερστάπεν αποτελούν το «next big thing» στην Φόρμουλα 1 και την ίδια άποψη εξέφρασε και ο πρώην πιλότος, Τζιανκάρλο Φισικέλα.

«Υπάρχουν τόσοι οδηγοί που σε λίγα μόνο χρόνια έχουν γράψει ιστορία στη Formula 1. Η νέα γενιά πλησιάζει γρήγορα. Αν ήμουν επικεφαλής κάποιας ομάδας, σίγουρα θα πόνταρα στους Λεκλέρκ και Φερστάπεν», δήλωσε ο Ιταλός.

Μάλιστα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο ρευστή, καθώς ο Φερστάπεν δεν έχει συμβόλαιο μετά το 2020 και ο Φέτελ με τις εμφανίσεις του δεν χαίρει και της απόλυτης εμπιστοσύνης της Φεράρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ