Formula 1 : Σκέψεις να σταματήσουν τα Grid Girls

Formula 1 : Σκέψεις να σταματήσουν τα Grid Girls

Σε μια απόφαση-σκάνδαλο σκέφτονται να προβούν οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1, καθώς θεωρούν πως δεν έχει νόημα να υπάρχουν Grid Girls στους αγώνες.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Formula 1 σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν μια αλλαγή που αποτελούσε χρόνια παράδοση στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της F1 σκέφτονται αν η χρήση των Grid Girls εξακολουθεί να έχει νόημα στον χώρο και για αυτό εξετάζουν διάφορα σενάρια, όπως και το να τις σταματήσουν.

Όπως γνωρίζετε, τα Grid Girls είναι μοντέλα που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικά θέματα, στις περισσότερες περιπτώσεις φορούν ρούχα από τους εταίρους της F1 και έχουν υπάρξει από τη δεκαετία του ’60 στην F1. Οι εντυπωσιακές παρουσίες όπως είπε κι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έχουν μόνο θετικά να προσφέρουν και η Formula 1 μόνο να χάσει αν αποχωρήσουν εκείνες.

Φυσικά, όπως είναι λογικό οι σκέψεις αυτές έχουν προκαλέσει κι άλλες πολλές αρνητικές αντιδράσεις από τους απανταχού φίλους του αθλήματος, αλλά και από ανθρώπους του χώρου, οι οποίοι είναι κάθετα αντίθετοι. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν πως η Formula 1 θα χάσει αρκετά από την θεαματικότητά της αν σταματήσουν να υπάρχουν οι πανέμορφες παρουσίες που κοσμούν τις πίστες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Ρος Μπρον, δήλωσε ότι η χρήση των Grid Girls είναι ένα λεπτό θέμα που εξετάζεται. Φαίνεται ότι ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτή η μακρόχρονη παράδοση της Formula 1 θα πρέπει να γίνει σεβαστή, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που πιστεύουν ότι αυτό είναι απόλυτα εφικτό να γίνει.

Ο κόσμος όμως δεν το βλέπει με καλό μάτι. Βέβαια να τονίσουμε πως είναι κάποιες σκέψεις και τίποτα επίσημο προς το παρόν, πάντως αν ισχύσει θα είναι μια απόφαση-σκάνδαλο διότι είναι μια παράδοση που κρατάει πάνω από 50 χρονια στο χώρο.

Image result for grid girls formula 1

Image result for grid girls formula 1

Image result for grid girls formula 1

Image result for grid girls formula 1

Image result for grid girls formula 1

Related image

Related imageImage result for grid girls formula 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ