Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πρεμιέρα στο Euro με βροχές στην Ελλάδα. Ότι πρέπει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει να μείνει στην Ferrrari ο Φέτελ αλλά…

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ότι θα μπορούσε να κάνει μια νέα συμφωνία με τη Ferrari πριν ξεκινήσει η σεζόν της Formula 1, η οποία έχει ανασταλεί εξαιτίας της πανδημίας.

Θέλει να μείνει στην Ferrrari ο Φέτελ αλλά… | to10.gr

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ, ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στο τέλος του 2020, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στην Ferrari η οποία επίσης έχει κάνει γνωστό ότι ο Γερμανός πιλότος παραμένει η πρώτη της επιλογή για να συνεργαστεί με τον νεαρό Τσαρλς Λεκλέρκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιεύματα όμως στην Ιταλία αναφέρουν ότι περιμένει μια απάντηση μέχρι τα τέλη Απριλίου για να διασφαλιστεί ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν πιθανές αντικαταστάσεις.

«Νομίζω ότι ένα από τα βασικά πράγματα αυτή τη στιγμή για όλους, είτε είσαι αθλητής είτε όχι, είναι να παραμένεις υπομονετικός», δήλωσε ο Φέτελ σε δημοσιογράφους σε τηλεδιάσκεψη. «Προφανώς εξαρτάται πότε θα έχουμε τον πρώτο αγώνα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρέπει να πάρουμε μια απόφαση πριν … γιατί αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει αγώνας πριν από τον Ιούνιο ή ακόμη και τον Ιούλιο».

Ο Γερμανός δεν απάντησε όταν ρωτήθηκε αν το επόμενο συμβόλαιο θα ήταν για μόλις ένα έτος τώρα που οι σημαντικές αλλαγές ων κανονισμών μετατέθηκαν για το 2022.

Προφανώς δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα είναι η σεζόν και πότε θα ξεκινήσει και πόσους αγώνες θα έχουμε», δήλωσε ο Φέτελ. «Μια σεζόν είναι μια σεζόν αν οι αγώνες των 10, 15, 20 ή 25. Προφανώς, με λιγότερους αγώνες κάθε αγώνας είναι πιο σημαντικός, αλλά στο τέλος το πρωτάθλημα θα εξακολουθούσε να είναι το πρωτάθλημα».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από