«Η Formula 1 αρχίζει τον Ιούλιο»

«Η Formula 1 αρχίζει τον Ιούλιο»

Στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν για τη Formula 1 σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστρίας.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στον αθλητισμό, με όλα τα σπορ να έχουν διακοπεί ή αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα στη Formula 1.

Η φετινή σεζόν της Formula 1 λοιπόν θα ξεκινήσει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον Ιούλιο με δύο Γκραν Πρι στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας.

Στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν για τη Formula 1 σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χέλμουτ Μάρκο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστρίας.

Ο σύμβουλος της Red Bull αποκάλυψε ότι με βάση το υπάρχον σχέδιο, οι δύο πρώτοι αγώνες F1 θα διεξαχθούν στην πίστα Σπίλμπεργκ, στις 5/7, αλλά και στις 12/7.

Η πίστα της Αυστρίας φαίνεται ότι είναι ήδη έτοιμη για να υποδεχθεί τα Γκραν Πρι, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διεξαχθούν και δύο αγώνες στη Βρετανία και στο Σίλβερστοουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σπίλμπεργκ φέρεται να πληροί ήδη όλες τις προϋποθέσεις για να υποδεχθεί το θαυμαστό τσίρκο της Formula 1, ενώ πρόσφατα υποβλήθηκαν οι 400 εργαζόμενοι του αυτοκινητοδρομίου σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ